Ανακαίνιση σπιτιού και επαγγελματικού χώρου

Η εταιρεία μας, με την πολυετή πείρα των μηχανικών της και τα άρτια εκπαιδευμένα και εξοπλισμένα συνεργεία της, ειδικεύεται στην ανακαίνιση σπιτιού, στην επέκταση μονοκατοικίας, καθώς και στην ανακαίνιση, διασκευή και επέκταση επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχείων. Στόχος μας είναι η από κοινού με τον πελάτη αναζήτηση των ιδανικών λύσεων για τις καλύτερες συνθήκες διαμονής. Ειδικά σε αυτές τις εποχές της οικονομικής κρίσης η επιλογή της ανακαίνισης σπιτιού αποτελεί ιδανική (ενδεχομένως και μοναδική) λύση για όσους θέλουν να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσης, τη λειτουργικότητα του χώρου και την αισθητική του, χωρίς να ξοδέψουν μια περιουσία.

Κάθε έργο ανακαίνισης είναι μοναδικό και ο σχεδιασμός, η εκτέλεση και το κόστος της ανακαίνισης εξαρτώνται από την αξία του ακινήτου, τη χρήση για την οποία προορίζεται (επαγγελματικός χώρος, χώρος εστίασης, εξοχική κατοικία, ιδιοκατοίκηση, εκμετάλλευση κλπ) και το διαθέσιμο κεφάλαιο από τον ιδιοκτήτη. Μία οργανωμένη ανακαίνιση, η οποία σχεδιάζεται και συντονίζεται σε όλες τις ενέργειές της από ειδικούς μηχανικούς, είναι πάντοτε οικονομικότερη αλλά και με καλύτερο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Ανακαίνιση Μπάνιου

Ανακαίνιση Μπάνιου

Το μπάνιο είναι ένας χώρος χαλάρωσης και αναζωογόνησης και γι' αυτό είναι και ένας από τους χώρους που επιλέγεται πιο συχνά για ανακαίνιση. Η ανακαίνισή του απαιτεί ακριβή σχεδιασμό, δημιουργική φαντασία, χρήση ποιοτικών υλικών κατασκευής, ενσωμάτωση τεχνολογικών και σχεδιαστικών καινοτομιών και πρωτότυπη διακόσμηση, ώστε να μεταμορφωθεί σε ένα σύγχρονο, οικείο, πολυτελές και εργονομικό χώρο. Οι συνθήκες και ο τρόπος χρήσης του μπάνιου απαιτούν υλικά που αντέχουν την έκθεση στην υγρασία και τη μακροχρόνια χρήση ισχυρών καθαριστικών, πολλές φορές τοξικών.

Οι μηχανικοί της εταιρείας μας έρχονται στο χώρο σας, μετράμε τις διαστάσεις, αξιολογούμε τις δυνατότητες του μπάνιου, επιλέγουμε τη διάταξη που θέλουμε να υπάρχει μετά την ανακαίνιση, καθορίζουμε τις απαιτούμενες εργασίες και καταλήγουμε στον σχεδιασμό της ανακαίνισης. Οι συνεργάτες μας θα λύσουν κάθε σας απορία και θα προτείνουν έξυπνες και προσιτές ιδέες διακόσμησης.

Η πόρτα εισόδου, τα πλακάκια, τα είδη υγιεινής, η διάταξη των επίπλων πρέπει να γίνεται με τρόπο ώστε να είναι λειτουργικά και να δένουν αρμονικά με τον χώρο. Οι επιλογές σε είδη υγιεινής, έπιπλα αλλά και σε φωτιστικά είναι πραγματικά αμέτρητες και σε τιμές που μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε προϋπολογισμό. Στην «C-S Constructions» εγγυόμαστε για ένα άρτιο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα στην ανακαίνιση του μπάνιου σας.

Ανακαίνιση Κουζίνας

Ανακαίνιση Κουζίνας

Συνήθως η κουζίνα είναι ο πιο ταλαιπωρημένος και φθαρμένος χώρος σε ένα σπίτι και γι' αυτό είναι από τα πρώτα σημεία που επιλέγεται να γίνουν αλλαγές σε μια ανακαίνιση σπιτιού. Το καθημερινό μαγείρεμα οδηγεί σε αποθέσεις λιπών, η καθημερινή χρήση φθείρει τα ντουλάπια, οι υδρατμοί και η θερμότητα οδηγούν στο να ξεφλουδίζει το χρώμα, η χρήση ισχυρών καθαριστικών οδηγεί σε περαιτέρω φθορά.

Η κουζίνα είναι ο χώρος στον οποίο συγκεντρώνεται όλη η οικογένεια και περνάει αρκετές ώρες σε αυτόν. Γι' αυτό είναι σημαντικό ο συγκεκριμένος χώρος να είναι λειτουργικός, εργονομικός αλλά και αισθητικά άρτιος. Μία ανακαίνιση κουζίνας σίγουρα θα αλλάξει τη διάθεση παραμονής σας σε αυτήν.

Αρχικά, οι μηχανικοί μας έρχονται στο χώρο σας, αξιολογούν τις δυνατότητες της κουζίνας, από κοινού επιλέγουμε το ύφος που θέλουμε να έχει η νέα σας κουζίνα, τους απαραίτητους αποθηκευτικούς χώρους, τις ηλεκτρικές συσκευές, τον φωτισμό, τη θέση του νεροχύτη και της κουζίνας κι έπειτα, προχωράμε στον σχεδιασμό. Πρωταρχικής σημασία κριτήρια είναι η λειτουργικότητα και η εργονομία, αλλά και η αισθητική. Στόχος και δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας λύσεις που διασφαλίζουν την ποιότητα, την ταχύτητα και την οικονομία.

Στην «C-S Constructions»:

  • Ακούμε τι θέλουν οι πελάτες μας και προτείνουμε λύσεις με βάση τις λειτουργικές ανάγκες και το σχεδιαστικό ύφος που θέλουμε να ακολουθηθεί
  • Η μελέτη γίνεται σύμφωνα με το ύψος της δαπάνης που έχει καθοριστεί εξαρχής
  • Παρουσιάζουμε από την αρχή το συνολικό κόστος του έργου χωρίς επιπλέον και κρυφές χρεώσεις
  • Καθορίζουμε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα όλων των εργασιών και συγκεκριμένη οριστική ημερομηνία παράδοσης του έργου
  • Εγγυόμαστε για την ποιοτική εκτέλεση των έργων και χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα υλικά