ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ: ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Καλωσηρθατε στη c-s.constructions

  • Η Τεχνική-Κατασκευαστική Εταιρεία «C-S Constructions» με έδρα την Αθήνα, δραστηριοποιείται με δυναμισμό στον κλάδο της μελέτης, σχεδιασμού, κατασκευής, ανακαίνισης και αποκατάστασης κτιρίων, κατοικιών, γραφείων, ξενοδοχειακών μονάδων, τουριστικών καταλυμάτων και πάσης φύσεως εγκαταστάσεων.

  • Η «C-S Constructions» αναλαμβάνει αρχιτεκτονικές και στατικές μελέτες, οικοδομικές άδειες, βεβαιώσεις μηχανικών, επιβλέψεις και κατασκευές κτιρίων, ανακαινίσεις και αποκαταστάσεις κτιρίων.

  • Η «C-S Constructions» θέτει ως προτεραιότητα τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη-χρήστη του κτιρίου και εγγυάται την ικανοποίηση ακόμη και των πιο απαιτητικών εξ αυτών.

Τελευταια Νεα

  • Χρηματοδοτησεις εκατομμυριων ευρω για επενδυσεις στον τουρισμο

    Τα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης έχουμε όλοι γίνει μάρτυρες της κατακόρυφης πτώσης της οικοδομικής δραστηριότητας, η οποία, για πολλά χρόνια, υπήρξε η ατμομηχανή για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Υπήρξε δε, για δεκαετίες, η λύση-πανάκεια που κάθε κυβέρνηση ενεργοποούσε στην προσπάθειά της να υποβοηθήσει την ανάπτυξη της οικονομίας. Ωστόσο, με την οικοδομική δραστηριότητα να βρίσκεται πλέον στο ναδίρ, και την ανάκαμψή της να μην...
  • Μεγαλες οι προοπτικες για επενδυσεις Ανανεωσιμων Πηγων Ενεργειας στον Ελληνικο Τουρισμο

    Το συμπέρασμα ημερίδας του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κάθε χρόνο από τα ταμεία του κράτους βγαίνει το ποσό των 350.000.000 ευρώ (περίπου 1.000 ευρώ/δωμάτιο ξενοδοχείου) και δίνεται ως ενίσχυση σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις – μεταξύ αυτών της Ρόδου και της Κρήτης – που βρίσκονται στα μη συνδεδεμένα νησιά – στα οποία υπάρχουν οι περισσότερες από τις μισές τουριστικές κλίνες στη χώρας, υποστηρίζει ο κ. Βασίλης Τσολακί...

H φιλοσοφια μας

Φιλοσοφία της εταιρείας μας αποτελεί η κατασκευή κτιρίων με υψηλή ασφάλεια, ποιότητα και αισθητική εναρμονισμένη απόλυτα με τα χαρακτηριστικά που απαιτεί το είδος χρήσης, η περιοχή και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο είναι ενταγμένο το κάθε έργο. Στην «C-S
Constructions
» συνδυάζουμε μο-
ντέρνες καινοτομίες με απλές φόρμες, σύγχρονα αλλά και παραδοσιακά υλικά που χρησιμοποιούνται με σύγχρονους τρόπους, υλικά υψηλών προδιαγραφών και προηγμένες ενεργειακές λύσεις, τεχνικές για τη βέλτιστη εκμετάλλευση του φωτός και την καλύτερη ενεργειακή απόδοση του κάθε κτιρίου.

Μελετες- Αδειες

Στην C-S Constructions» έχοντας πολυετή εμπειρία στην έκδοση αρχιτεκτονικών, στατικών και ηλεκτρομηχανολογικών μελετών, με υπευθυνότητα, ταχύτητα και απόλυτη συνέπεια είμαστε σε θέση να εκπονήσουμε οποιαδήποτε μελέτη απαιτείται, είτε πρόκειται για νέο κτίριο είτε πρόκειται για προσθήκη ή αλλαγή χρήσης σε υπάρχον κτίριο. Κατά την εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών λαμβάνουμε υπόψη όλους τους κανονισμούς που ισχύουν με βασική μας προτεραιότητα την άρτια διαχείριση του προϋπολογισμού του έργου.

Κατασκευες

Η πολυετής εμπειρία της «C-S Constructions» στο χώρο της κατασκευής, ανακαίνισης και αποκα-
τάστασης κτιριακών εγκαταστάσεων εγγυάται ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης, κατασκευής και επίβλεψης. Επενδύοντας στη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών μας και διατηρώντας συνεργασία με εξειδικευμένα συν-
εργεία και έμπειρους συνεργάτες τεχνικούς και επιστήμονες είμαστε σε θέση να εξασφαλίσουμε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα της κατασκευής, την απόλυτη ασφάλεια αυτής, την πιστή τήρηση του προϋπολογισμού, χωρίς υπερβάσεις στο κόστος, και την απόλυτη λειτουργικότητα των κτιρίων.