ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ: ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Καλωσηρθατε στη c-s.constructions

  • Η Τεχνική-Κατασκευαστική Εταιρεία «C-S Constructions» με έδρα την Αθήνα, δραστηριοποιείται με δυναμισμό στον κλάδο της μελέτης, σχεδιασμού, κατασκευής, ανακαίνισης και αποκατάστασης κτιρίων, κατοικιών, γραφείων, ξενοδοχειακών μονάδων, τουριστικών καταλυμάτων και πάσης φύσεως εγκαταστάσεων.

  • Η «C-S Constructions» αναλαμβάνει αρχιτεκτονικές και στατικές μελέτες, οικοδομικές άδειες, βεβαιώσεις μηχανικών, επιβλέψεις και κατασκευές κτιρίων, ανακαινίσεις και αποκαταστάσεις κτιρίων.

  • Η «C-S Constructions» θέτει ως προτεραιότητα τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη-χρήστη του κτιρίου και εγγυάται την ικανοποίηση ακόμη και των πιο απαιτητικών εξ αυτών.

Τελευταια Νεα

  • Διεθνής αναγνώριση για ελληνική εταιρεία

    Με βραβείο στην κατηγορία Gold βραβεύτηκε από το Business Initiative Directions στην 32η εκδήλωση του International Award in Excellence and Quality Convention η ελληνική εταιρεία «C – S Constructions», η οποία τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται δυναμικά στον κατασκευαστικό και τουριστικό κλάδο. Η φετινή απονομή έλαβε χώρα στην Φρανκφούρτη, το διήμερο 22 και 23 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή δεκάδων εκπροσώπων εταιρειών που διακρίθηκαν, από τις...
  • Τιμητικη διακριση για την C-S Constructions

    Η C-S Constructions, πιστή στη δέσμευσή της για διαρκή εξέλιξη, καινοτομία και πρότυπη ανάπτυξη, κατακτά ακόμη ένα βραβείο, ως μία από τις πλέον δυναμικές ελληνικές εταιρείες στον χώρο των κατασκευών. Η εταιρεία μας έχει επιλεγεί να βραβευτεί από το Business Initiative Directions στην 32η εκδήλωση του International Award in Excellence and Quality Convention. Η βράβευση θα λάβει χώρα στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου στην Φρανκφούρτη και η C-S Const...

H φιλοσοφια μας

Φιλοσοφία της εταιρείας μας αποτελεί η κατασκευή κτιρίων με υψηλή ασφάλεια, ποιότητα και αισθητική εναρμονισμένη απόλυτα με τα χαρακτηριστικά που απαιτεί το είδος χρήσης, η περιοχή και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο είναι ενταγμένο το κάθε έργο. Στην «C-S
Constructions
» συνδυάζουμε μο-
ντέρνες καινοτομίες με απλές φόρμες, σύγχρονα αλλά και παραδοσιακά υλικά που χρησιμοποιούνται με σύγχρονους τρόπους, υλικά υψηλών προδιαγραφών και προηγμένες ενεργειακές λύσεις, τεχνικές για τη βέλτιστη εκμετάλλευση του φωτός και την καλύτερη ενεργειακή απόδοση του κάθε κτιρίου.

Μελετες- Αδειες

Στην C-S Constructions» έχοντας πολυετή εμπειρία στην έκδοση αρχιτεκτονικών, στατικών και ηλεκτρομηχανολογικών μελετών, με υπευθυνότητα, ταχύτητα και απόλυτη συνέπεια είμαστε σε θέση να εκπονήσουμε οποιαδήποτε μελέτη απαιτείται, είτε πρόκειται για νέο κτίριο είτε πρόκειται για προσθήκη ή αλλαγή χρήσης σε υπάρχον κτίριο. Κατά την εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών λαμβάνουμε υπόψη όλους τους κανονισμούς που ισχύουν με βασική μας προτεραιότητα την άρτια διαχείριση του προϋπολογισμού του έργου.

Κατασκευες

Η πολυετής εμπειρία της «C-S Constructions» στο χώρο της κατασκευής, ανακαίνισης και αποκα-
τάστασης κτιριακών εγκαταστάσεων εγγυάται ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης, κατασκευής και επίβλεψης. Επενδύοντας στη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών μας και διατηρώντας συνεργασία με εξειδικευμένα συν-
εργεία και έμπειρους συνεργάτες τεχνικούς και επιστήμονες είμαστε σε θέση να εξασφαλίσουμε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα της κατασκευής, την απόλυτη ασφάλεια αυτής, την πιστή τήρηση του προϋπολογισμού, χωρίς υπερβάσεις στο κόστος, και την απόλυτη λειτουργικότητα των κτιρίων.