Our Latest News
Wednesday, 19 September 2018 08:52
Η C-S Constructions, πιστή στη δέσμευσή της για διαρκή εξέλιξη, καινοτομία και πρότυπη ανάπτυξη, κατακτά ακόμη ένα βραβείο, ως μία από τις πλέον δυναμικές ελληνικές εταιρείες στον χώρο των κατασκευών. Η εταιρεία μας έχει επιλεγεί να βραβευτεί από το Business Initiative Directions στην 32η εκδήλωση του International Award in Excellence and Quality Convention. Η βράβευση θα λάβει χώρα στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου στην Φρανκφούρτη και η C-S Constructions θα τιμηθεί με βραβείο της Gold Category. Η C-S Constructions είναι μία από τις ελάχιστες ελληνικές εταιρείες που τιμάται με αντίστοιχο βραβείο από έναν διεθνώς καταξιωμένο οργανισμό, όπως η BID. Τα βραβεία BID χαίρουν της εμπιστοσύνης και της αναγνώρισης μεγάλων εταιρειών από 179 χώρες, για να συμβολίσουν τη δέσμευσή τους σε μια εταιρική κουλτούρα προώθησης της ποιότητας, και δημιουργίας δεσμών μεταξύ πελατών, προμηθευτών, υπαλλήλων και συνεργατών. Μεταξύ των εταιρειών που έχουν τιμηθεί με το International Award in Excellence and Quality είναι η Turner Construction, η κατασκευαστική εταιρεία πίσω από το αρχιτεκτονικό θαύμα του Burj Khalifa, του υψηλότερου κτιρίου στον κόσμο, η κορεατική KEPCO, μία από τις μεγαλύτερες παραγωγούς και παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας στην Ασία, η Κρατική Εταιρεία Πετρελαίου του Κουβέιτ, η Κρατική Εταιρεία Πετρελαίου της Ινδίας, η Heineken, και πολλές ακόμη εταιρείες-κολοσσοί από όλο τον κόσμο. Και μόνο τα ονόματα των εταιρειών αυτών προκαλούν δέος και πιστοποιούν την πρόοδο και την εξέλιξη της C-S Constructions. Η εταιρεία μας, ήδη από την ίδρυσή της, είναι αφοσιωμένη στην επιδίωξη της τελειότητας και της υψηλής παραγωγικότητας, στην υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, στην ικανοποίηση των πελατών, στη διαρκή εξέλιξή της και στην εκπλήρωση οικολογικών και κοινωνικών στόχων. Στη C-S Constructions αισθανόμαστε υπερήφανοι για την τιμή αυτή και θέλουμε να αφιερώσουμε το βραβείο αυτό πρωτίστως στο προσωπικό και τους εξωτερικούς συνεργάτες, στους ανθρώπους της εταιρείας δηλαδή. Η τιμητική αυτή διάκριση επιβεβαιώνει ότι η εταιρεία διατηρεί σε διάρκεια χρόνου τα χαρακτηριστικά που αποτελούν διεθνώς τα θεμέλια για εξέλιξη, πρόοδο, καινοτομία και ανάπτυξη. Δέσμευσή μας είναι ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και το ίδιο μεράκι στο δρόμο που οδηγεί σε ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον για τους εργαζομένους, στο δρόμο της παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες και το δρόμο της προσφοράς στην εθνική οικονομία και την κοινωνία.
Sunday, 02 September 2018 11:42
Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια, η πλατφόρμα Airbnb έχει κερδίσει έδαφος και στη χώρα μας. Και γιατί όχι άλλωστε, όταν σου δίνεται η επιλογή, να ζεις στις διακοπές σου, σαν να είσαι στο σπίτι σου. Αυτή τη φορά σας παρουσιάζουμε τρία ηλιόλουστα και με βασιλικές ανέσεις, διαμερίσματα, 32, 50 & 62 m2 αντίστοιχα των απαιτήσεών σας, πλήρως ανακαινισμένα και εξοπλισμένα από την C-S Construction. Απολαύστε την φιλοξενία και την ασφάλεια που σας παρέχεται σε μια από τις κεντρικότερες λεωφόρους και κάντε την διαμονή σας στην πρωτεύουσα... αξέχαστη!
Thursday, 01 December 2016 20:01

Τα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης έχουμε όλοι γίνει μάρτυρες της κατακόρυφης πτώσης της οικοδομικής δραστηριότητας, η οποία, για πολλά χρόνια, υπήρξε η ατμομηχανή για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Υπήρξε δε, για δεκαετίες, η λύση-πανάκεια που κάθε κυβέρνηση ενεργοποούσε στην προσπάθειά της να υποβοηθήσει την ανάπτυξη της οικονομίας. Ωστόσο, με την οικοδομική δραστηριότητα να βρίσκεται πλέον στο ναδίρ, και την ανάκαμψή της να μην είναι ορατή για το προβλεπτό μέλλον, άλλοι κλάδοι της οικονομίας οφείλουν να πάρουν τη θέση της ως μοχλοί ανάπτυξης.

Thursday, 01 December 2016 15:00
Το συμπέρασμα ημερίδας του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου

Κάθε χρόνο από τα ταμεία του κράτους βγαίνει το ποσό των 350.000.000 ευρώ (περίπου 1.000 ευρώ/δωμάτιο ξενοδοχείου) και δίνεται ως ενίσχυση σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις – μεταξύ αυτών της Ρόδου και της Κρήτης – που βρίσκονται στα μη συνδεδεμένα νησιά – στα οποία υπάρχουν οι περισσότερες από τις μισές τουριστικές κλίνες στη χώρας, υποστηρίζει ο κ. Βασίλης Τσολακίδης, πρόεδρος του δ.σ του ΚΑΠΕ, μιλώντας από το βήμα της ημερίδας που διοργάνωσε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο με θέμα «Εξοικονόμηση Ενέργειας και ΑΠΕ στον Τομέα του Τουρισμού της Ελλάδας». Η ενιαία τιμή στο ρεύμα, πανελλαδικά, είναι ο λόγος που δίνεται η ενίσχυση στα ξενοδοχεία των μη συνδεδεμένων νησιών.